KOS 2015 del 2

Efter tjat från tjejerna i klassen kommer Kos del två upp nu då! Är så mysigt att gå igenom bilderna man tagit där ifrån, minnas tillbaka till känslan man hade i kroppen när man var där. Minnas alla skratten och den underbara värmen - inte bara från solen utan gruppen emellan.
 
En av dagarna åkte ett gäng av oss ut med båt. Det var en mellanstor träbåt som rymde 50 pers och som skulle ta oss till tre olika öar.
 
 
 
Öarna var fantastiskt mysiga, på den första ön bodde det bara 30 pers under vintern men flera hundra under sommaren. Och jag kan förstå varför man vill bo där!
 
 
Den andra ön var en liten ö där man tillverkade tvättsvampar från en svamp som växte djupt nere i havet. Den ön var mer befolkad än den första med hus och byggnader överallt, smala gator och moppedister (heter det ens så..?) som åkte med världens fart förbi en.
 

 
Den sista ön var den bästa ön. För det var igen ö som man skulle gå i land, utan bada i havet brevid! Så båten stannade en bra bit innan land, så fick man hoppa eller klättra på en stege ner i vattnet! Och vattnet där var så sjukt blått.. Magiskt!
 
 
 
 
Allt, Kompisar, Natur, Porträtt | |
Upp