En händelserik långhelg!

 Känner ni hur hösten närmar sig sakta? Nästan som en räv som smyger på sitt byte...
 
Ja, det har hänt hur mycket som helst, full fart hela helgen! 
När jag kom hem i torsdags fick jag reda på att våran underbara iller Lemmy har lämnat oss för änglarna. Må han vila i frid och för alltid poppa i himlen! Kommer sakna dig sötnöt <3
 
Isa hängde med hem till mig i torsdags vilket var väldigt bra då jag kom på andra tankar då istället! Vi käkade massa godis, nutella på pankakor och kollade på Kalle&chokladfabriken! Vi hann tillochmed med en liten photoshoot, jag sminkade Isa och fixade hennes hår så begav vi oss ut i naturen! Blev jättefina bilder på den underbara ungen, dock kommer det ta ett tag innan jag lägger upp dem här, måste få tillbaka MIN dator först! Isa spenderade natten här med att sno mitt täcke på ett eller annat sätt så jag vaknade hela tiden.. Söt!
I fredags spelade vi lite sims tillsammans innan hon var tvungen att åka hem igen. Sen blev det slappdag hemma med massa gott att käka och filmer. Vi planerade även in lördagen som kom att spenderas i Götet!
Linus kom hem till oss på kvällen och sov över, men han följde inte med till Göteborg. 
Hem från Göteborg kom jag med en kasse från NewYorker, en från acessorize och en piercing i läppen (!?!). På kvällen kom Linus igen , han kom inte riktigt överrens med min nya vän som nu pryder min läpp men var helt underbar ändå! Vi spenderade natten ihop och på söndagen bar det iväg mot Göteborg igen. Linus ville till IKEA och NetonNet för att köpa två saker och ville ha lite sällskap. När vi kom fram till IKEA så fanns ju såklart inte den grejen han skulle köpa, så vi kom ut med typ tio andra saker. Var. Sen åkte vi till NetonNet där han skulle köpa hörlurar och jag skulle kolla på en fjärrutlösare då jag inte orkar leta efter min gamla (lovar att den kommer tillbaka snart nu när jag köpt en ny..) men åter igen kom vi ut  med massa andra grejer.. Haha.
Under söndagen var Linus verkligen den mest perfekta man kan tänka sig, han var på glatt humör och överröste mig med kärlek. Ååh vad det var underbart!
 
Idag när jag kommer hem ska jag prata i telefon med mitt hjärta då han ska upp till Stockholm idag. Han ska ju på intagningsprov till militären! Åh, vad jag hoppas att det går vägen!! Håller alla tummar och tår jag har!!
Sen ska jag nog leka lite med kameran, plugga och tvätta. Sen får vi se vart natten för mig! 
 
MIn piercing:
 
 
 
Allt, Djur, Kärlek, Natur, Porträtt, Saknad | | Kommentera |
Upp