Dag 25 – ett fint minne jag har.

Sommar. Klockan 21 någonting. Halmstad. Stugan.
 
Jag och Linus hade åkt ner till Halmstad för att ha en myshelg mitt i sommaren. Richard och Sabina hängde med oss och vi kollade på film och hade det mysigt. Plötsligt började det åska och vi var tvugna att stänga av tv:n och avbryta allt mys. Linus drog då ut mig i sommarmörkret och åskan. Långt borta i fjärran, precis över Halmstad centrum, lös blixtar upp natthimlen. Det var så otroligt vackert. 
Linus lyfte ner en av familjens solstolar till gräsmattan och hämtade en filt. Sen la vi oss där, kurade ihop oss tätt under filten och såg på medans blixtarna lekte över himlen. Där och då fick jag den största kärleksförklaringen jag någonsin fått och jag var lyckligare än någonsin. Där och då kändes det som att ingenting annat spelade någon roll. Där och då. 
Jag låg med mitt huvud på ditt bröst, våra fingrar tätt ihopflätade och jag kunde inte sluta le. Allting var så perfekt!
Den kvällen, i skydd av stjärnorna, mådde jag så jäkla bra. Den kvällen kommer jag aldrig glömma och den kvällen kommer alltid ha sin egna speciella plats i mitt hjärta. 
 
 
Allt, Kärlek | | En kommentar |
Upp