Hungrig rosa trött

 
Gick upp vid kvart i fem i morse för att hinna duscha innan skolan (min kära pojkvän var dock lite rädd att mitt hår skulle frysa till is eftersom det är så kallt på morgonen och tyckte jag skulle duscha igårkväll istället) och jag börjar inse att jag kanske skulle lyssnat på min pojkvän, inte för hårets skull då jag fick förklara för honom att jag äger en hårblås, utan för trötthetens skull.. Sitter jag stilla för länge känns det som om jag ska somna.. 
Sen vet jag inte varför men jag är fruktansvärt hungrig! Har käkat frukost hemma men ädå så skriker magen efter mat. Får hålla mig en lektion till innan jag kan tysta den! 
 
Var ändå på glatt humör när jag vaknade så jag kände för lite färg (idag igen, som alltid..) så fick bli en ursöt rosa mys-tröja till ett par svarta jeans och guldiga naglar! Hahah, låter som en konstig kombo men sån är jag! Har även upptäckt att mitt hår är alldeles rosa/lila i luggen och håret på huvudet och koppar/guld i längderna! Ser helt knäppt ut så för att förstärka det satte jag upp en tofs! 
 
När jag kommer hem idag ska jag städa mitt rum och hjälpa Monkey att städa huset så det är fint tills Åsa kommer hem. Hahaha på tal om det, vi började städningen igår men när jag skulle skura golven så kunde vi inte hitta skurhinken och moppen! Vi letade igenom alla rum som finns i vårt lilla *host* hus (är bara ca 20 rum om man räknar med hallen..) men kunde inte hitta den! Den var helt puttsväck! Precis när vi ger upp letandet skickar jag iväg ett sms till Åsa och får till svar att den stog i badrummet på övervåningen och visst ja.. Där var den ju! Hahaha, vad vi kände oss lyckade efteråt!
Allt, Familjen, Porträtt | | Kommentera |
Upp