Party, mys och en solbränd rygg.

Nu var det ett tag sen jag skrev här och en hel del har väl hänt om man säger så.
 
I fredags kom Jasmine och hämtade mig i lilla Gällstad och så styrde vi bilen mot Varberg. MIn bror skulle ha födelsedagsfest då han fyllde 23 och han hade tjatat på mig att jag skulle komma upp. Han ville så gärna se mig full haha. Så jag hade inget annat val. 
När jag kom dit så var det ganska lugnt, jag, Jasmine och Jonnys tjej Joanna fixade oss och ordnade de sista detaljerna innan allt folket började droppa in. Och vilken fest det blev!! Vi alla hamnade i sofforna och spelade ölspelet först, och så fort Jonny fick att han skulle dela ut en större mängd klunkar så fick jag dom såklart. Och direkt efter ölspelet så spelade vi beerpong och jag o den tjejen jag var i lag med förlorade det första vi gjorde så vi var tvungna att dela på allt som stod på bordet. Ja, som ni hör så blev det mycket att dricka på kort tid så jag blev berusad ganska fort haha. 
Sen så kom Bella upp och livade upp stämningen ännu mer. Har nog inte haft så kul som jag hade den kvällen på EVIGHETER. Så himla behövande var det! 
 
På lördagen vaknade vi upp och jag kände mig väldigt pigg även om gårdagen blev lite väl hård. Och när jag kom hem så väntades det fest hos mig. Det blev inte så jättemycket till fest, vi var ett gäng på kanske 10 pers som satt ute i ett partytällt, drack och snackade skit. Det var faktiskt väldigt roligt tills jag kom på det att det inte var så bra att dricka en massa alkohol utan att ha ätit någonting alls. Haha, jag mådde huuur dåligt som helst verkligen på kvällen och Blinkers fick komma och leda in mig till min säng där jag däckade.
 
MEN. På söndag morgon vaknade jag och var fit for fight igen! Mådde inte dåligt över huvud taget haha. Då kom blinkers över med sin pappa och syster och så åkte vi till Liseberg och spenderade dagen där. Vi åkte den nya Helix och spelade på någon jäkla vattengrej för att vinna en stor minion. Dock vann vi bara fem små.. 
 
Och igår så låg jag ute och solade. Eller rättare sagt, jag somnade ute i solen. Inte bra. Hahaha. Brände mig något fruktansvärt verkligen! 
 
En full och glad Kim!
 
Allt, Kompisar, Porträtt | | Kommentera |
Upp